Eveniment JuKaVa & Verita: Sambata de-a joaca

UPDATE: Sâmbătă, 20oct., la aer curat, iarbă verde și soare cald, ne-am strâns ca să ne bucurăm de o toamnă frumoasă. Ne-am jucat și am învățat jucându-ne: am adunat frunze, am îmbrățișat copaci, am desenat și am decorat tricouri cu frunzele. Ne-am și alergat, ne-am tras cu sfoara, și-am jucat jocurile copilăriei, pentru că noi nu vrem să le dăm uitării. Iată fotografii mai jos:

—-

Click pentru a mări

Am creionat o ieșire de o zi la aer curat, sâmbătă, pe 20 oct., la Corbeanca, între orele 11:00 și 15:00, la o căsuță lângă pădure, unde să explorezi prin jocuri bazele unei relații armonioase cu copilul tău.La Sâmbătă de-a joaca, un eveniment JuKaVa și Verita, vei experimenta joaca semnificativă și felul cum, prin ea, relația cu copilul tău se dezvoltă, devine mai relaxată și mai armonioasă și vă puteți înțelege mai bine unul pe altul.

Pentru câteva ore, amândoi veți folosi același limbaj, iar tu vei schimba rolul de părinte cu cel de partener de joacă, fără să fii nevoit să deții controlul sau să setezi limite.

PROGRAM (11:00 – 15:00)

Activități dinamice distractive – jocurile copilăriei și alte invenții
Jocuri creative trăsnite – ia cu tine un tricou pe care să-l poți decora
Jocuri de relație – te joci jocuri special create pentru a deschide altfel relația cu copilul tău

Vârsta țintă: 4-7 ani

Preț: 60 lei/adult și 35 lei/copil
*prețul acoperă atât activitățile, cât și prânz buffet cu băuturi pentru copii și părinți.

Locul: Se iese din Bucuresti pe DN1 spre Otopeni. Se face stânga spre Corbeanca la indicator marcat, pe lângă Mega Image. Mergi în continuare până la sediul Poliției din Corbeanca (este și o farmacie acolo) și faci iarăși stânga spre pădure. Vezi harta!

Pentru mai multe detalii, scrie-ne sau sună-ne:

VERITA: Lila Vasilescu | 0722.774.767, lila@verita.ro.
JUKAVA: Paul Dumitru | 0749.159.051, paul@jukava.ro