Petreceri

tort-header-pagina-site1

parinti-si-copii-fericitiMergem pe ideea că în viață e bine să fii flexibil. De aceea, petrecerile JuKaVa (pentru copii de la 2 la 12 ani) sunt croite după nevoile specifice ale fiecărui client, variind în funcție de:

  • personalitatea și dorințelele micuțului aniversat;
  • numărul de copii care participă și vârstele lor;
  • tematica aleasă;
  • bugetul disponibil;
  • timpul alocat.

Ce spun părinții despre petrecerile JuKaVa (click aici)


“Aurorei i-a plăcut foarte mult evenimentul vostru! S-a distrat foarte mult, la fel si ceilalți amici!
Copiii au fost foarte încântați de petrecere, părinții la fel!”
– Andra Istrate 

Contactează-ne acum pentru a discuta o ofertă!

vreau-oferta

CE FEL DE PETRECERI ORGANIZĂM:

Activity Party (click aici)

activity-partyPetrecerea este compusă din activități construite în jurul unei povești alese de părinte sau de copil și gândite cu scopul de a-i susține pe prichindei să se conecteze unii cu ceilalți:

Jocuri de logică. Cei mici își pun mintea la contribuție ca să rezolve tot soiul de enigme, probleme și provocări, dezvoltându-și capacitatea de rezolvare de probleme și intuiția.

Jocul simțurilor. Prin intermediul unor jocuri explorative, cei mici iau contact cu lumea dimprejur prin intermediul simțurilor (olfactiv, vizual, auditiv, tactil), lărgindu-și astfel conștientizarea și percepția.

Jocuri dinamice. Sunt activități în care punem accent pe interacțiune, negociere și cooperare privind spațiul, resursele, ordinea de desfășurare a lucrurilor. Toate acestea fiind mediate de un adult, în așa fel încât copiii să își găsească singuri soluțiile cele mai bune pentru ei înșiși.

Jocuri creative. Piticii sunt provocați să își folosească imaginația pentru a crea obiecte sau jocuri noi, haioase și utile, combinând materiale inedite, pe care de obicei le găsesc în jur.

Exemplu: B-day Celine, Castle Party 

Quest Party (click aici)

Aceasta e petrecerea noastră vedetă.

quest-party-jukavaScurt pe doi, quest-ul înseamnă un amalgam de misiuni fantastice, construite în jurul unui povești cu tematică, pe care copiii le au de îndeplinit.

Fiecare dintre aceste probe are propriile chițibușuri și secrete fermecate. Așa că în timp ce copiii sunt captivați într-o aventură distractivă, ei experimentează în mod natural îndemânarea, atenția, intuiția, altruismul, prietenia și spiritul de echipă.

În plus, pentru că probele sunt construite de așa natură încât cei mici să colaboreze și să se susțină reciproc, acestea le hrănesc nevoile de joacă, dezvoltare și coeziune, alcătuind o petrecere de neuitat!

Exemplu: B-day Rareș, Transformers

Full Party (click aici)

full-party1Petrecerea completă este un serviciu premium deoarece integrează atât unul dintre tipurile de petreceri de mai sus, cât și partea de organizare. Cu alte cuvinte, ne ocupăm noi de tot: locul de desfășurare, decor, catering, activități și chiar și de tort.

Exemplu: B-day Jesse, Captain America

Nunți & botezuri (click aici)

botez-partyÎți dorești activități semnificative pentru piticii de la evenimentul tău? Noi credem cu tărie că învățarea e un proces care ne poate acompania în orice context. De aceea, ducem dezvoltarea și altundeva decât în locurile clasice. Pe lângă petrecerile cu ocazia zilelor de naștere, JuKaVa organizează și petreceri pentru copiii prezenți la nunta sau botezul pe care îl organizezi, fără să avem nevoie de un teren de joacă clasic.

Sub forma unor spații tematice dedicate, amenajate de noi într-un perimetru dat, vom dezvolta, în funcție de dorințele tale, de nevoile specifice vârstelor copiilor și de spațiul disponibil, activități dinamice și creative.

Exemplu: ChristmasParty @ HUB

DE CE O PETRECERE JUKAVA:

Suntem singurii de pe piață care:

banii-inapoi-garantat

Personalizăm petrecerile în funcție de dorințele celui mic (sau ale tale, dacă e o petrecere-surpriză), ținând cont totodată de pasiunile, personalitatea și vârsta micuțului;

Oferim profunzime: În orice eveniment, prin activități adaptate diverselor etape de dezvoltare ale celor mici, ducem cu un pas mai departe jocul copiilor. Astfel, chiar și în cele mai distractive contexte, îi susținem pe cei mici să-și dezvolte inteligența emoțională, logica și abilitățile.

Avem traineri specializați: Activitățile noastre sunt conduse de traineri specializați și pasionați (nu animatori) care știu sa le ofere copiilor un model de implicare și comunicare sănătoasă. Numărul trainerilor este în concordanță cu numărul de copii care participă (un trainer la 5-6 copii) – pentru a dezvolta relații hrănitoare cu cei mici și pentru a putea adapta provocarile la nevoile lor.

Garantăm calitatea: Datorită modului în care gândim petrecerile, copiii se implică activ în activități și se simt integrați. Dacă cel puțin o treime dintre copiii implicați în petrecere sunt nemulțumiți de experiență, primiți banii înapoi garantat!

vreau-oferta