JuKaventura: o zi de joaka in natura

header-jukaventuravarsta-tinta-juka-play-fara-parintiO JuKaventură e o plecare de o zi în afara Bucureștiului: o escapadă în natură pentru copii. Ne luăm în spate rucsăcelele cu merinde și apă și mergem direct în munți, ca să tragem o gură sănătoasă de aer curat în piept și să ne distrăm împreună, învățând totodată despre natură, colaborare și respect reciproc.

DE CE
Astfel ne deconectăm de zumzetul orașului, de obișnuințele zilelor de weekend, de gadgeturi și ecrane, de mașină, de teme, de mersul la supermarket, de parcul din vecinătate și ne regăsim echilibrul și propriul ritm în viață. Re-conectarea cu natura aduce re-conectarea cu sinele: cu senzațiile, simțurile, corpul, forța interioară, voința și pofta de viață.

CUM
Pornim cu trenul din București (8:15) și coborâm la Bușteni (9:54), de unde pornim în drumeție spre Cascada Urlătoarea din masivul Bucegi. Pe drum, de-a lungul celor 4 km (vezi traseul pe hartă!), admirăm natura în măreția ei, povestim ce ne trece prin cap, facem glume, cântăm, ne încurajăm unii pe alții ca să rezistăm drumului de munte și facem popasuri pentru gustări și jocuri. Ne întoarcem seara cu trenul de Bușteni – București (18:15 – 20:03).

CÂND

● Sâmbătă, 25 iunie, 7:45 – 19:30

BENEFICII MAGICE

– împrietenirea cu natura;
– lucru în echipă și respect reciproc;
– ne exersăm autodisciplina și independența;
– conștientizăm principiile drumețiilor armonioase;
– un ritm de viață mai așezat.

COST ȘI PLATĂ

preturi-jukaventura

Prețul “+1” ți se aplică atât ție, cât și prietenilor pe care-i aduci.
Pentru a beneficia de el este necesară plata online.

Costul include biletele de tren. Apa și gustările vor fi asigurate de părinți.

buton-inscriere-website

spa

UNDE ȘI CÂND NE ÎNTÂLNIM

La Gara de Nord, la Coloane, lângă stația mare de troleibuze și autobuze >> Vezi harta!
Ora de întâlnire: la plecare – 7:30, la întoarcere – 20:15