FII JukAmbasador!

juk-ambasador-copiiProgramele de educație alternative, desfășurate cu cap și cu suflet de oameni cu pregătire în psihologie și-n știința educației, le aduc copiilor beneficii mult mai mari decât programele clasice. Dar, totodată, cei care le desfășoară tind să-și piardă motivația de a le ține, tocmai pentru că adesea, în ciuda efortului depus, beneficiile lor sunt mult mai mici decât nevoile pe care le au. În consecință, educația de calitate ar presupune costuri mai mari decât cele cu care suntem obișnuiți.

La JuKaVa, iubim copii și valorizăm aportul trainerilor în dezvoltarea lor. De aceea, vrem să-i răsplătim pe cei care, din pasiune pentru cei mici, își pun la bătaie toate cunoștințele, creativitatea, și resursele pentru a crea programe care-i ajută pe copii să se dezvolte consistent și durabil.

Fix din acest motiv, prețurile pentru programele pe care le desfășurăm sunt adaptate acestei realități. Dorim să ne menținem calitatea programelor și totodată să-i recompensăm pe trainerii JuKaVa la adevărata lor valoare. Ne dăm seama, însă, că asta uneori duce la a face programele noastre mai greu accesibile. Într-o lume ideală, toți copiii ar avea acces la programe de calitate, indiferent de contextul lor de viață.

Soluția pe care am găsit-o este însă una de mijloc, în care beneficii sunt de ambele părți. Venim către voi cu programul JukAmbasador.

spațiu

JukAmbasador

spațiu

CE PRESUPUNE

Programul JukAmbasador este pentru aceia dintre voi care înțeleg calitatea programelor JuKaViste și-și doresc să participe sau să le recomande mai departe, pentru că văd valoarea din spatele lor. De aceea, ceea ce vine dinspre tine spre noi, am vrea să se și întoarcă. Pentru că ne ajuți, am vrea să te ajutăm, la rândul nostru. Iată cum:


1. DACĂ EȘTI PĂRINTE

juk-ambasadori-parintiAm gândit un sistem win-win, în care și tu vii împreună cu copilul tău, și noi ne creștem șansele de a organiza mai multe ediții ale unor astfel de programe. Dacă îți convingi prietenii să te însoțească la programele JuKaVa și alături de prichindelul tău se mai înscriu și alți copii, primești discount-uri de până la 100%. Iată cum:

JUKA-TRIB

● Dacă recomanzi prietenilor – câte 100 lei pentru fiecare copil înscris la recomandarea ta;

ATELIERE

● Dacă se mai înscriu 3 copii – 50% discount;
● Dacă se mai înscriu 5 copii – 100% discount.

line-punctata

Cum foarte adesea cei care ne recomandați pentru că înțelegeți valorea metodei JuKaVa activați în diverse domenii, am extins programul JukAmbasador și pentru voi. Dacă vrei să îți trimiți prietenii, cunoștințele sau clienții la programele JuKaVa, avem împreună beneficii. Iată:

spațiu

2. DACĂ EȘTI PROFESOR,
CONSILIER PSIHOLOGIC/EDUCAȚIONAL
SAU DIRECTOR DE ȘCOALĂ

juk-ambasador-profPentru fiecare copil înscris la JuKa-Camp putem să îți oferim un refferal fee (bonus de recomandare pentru că ne recomanzi programele) de 100 lei, sau de 200 lei per copil dacă decizi să investești acest bonus pentru a accesa unul dintre programele noastre dedicate grupurilor:

● training despre lucrul cu copiii pentru profesori;
● ateliere creative, fun și de dezvoltare personală la clasă;
● programe de dezvoltare pentru copiii din clase cu probleme;
● seri tematice cu descuții pe teme de parenting cu părinții;
● evaluare și recomandări pentru clase;
● consultanță pe management educațional.

spațiu

3. DACĂ EȘTI SPECIALIST RESURSE UMANE,
PSIHOLOG PRACTICANT, SAU TRAINER


juk-ambasadorRecomandă JuKa-Camp-ul unor oameni care nu sunt în baza noastră de date. Dacă sunt interesați, pune-ne-n legătură cu ei! Dacă în urma contactării o să și participe la JuKa-Camp, la final îți trimitem lista cu cei înscriși din partea ta și-ți spunem ce bonus primești:

● 100 lei/înscris, dacă ne oferi contactul și noi vorbim mai departe;
● 150 lei/înscris, dacă se înscrie direct completând direct formularul din pagina JuKa-Camp-ului.

spațiu

spațiu

VREI SĂ FII JUKAMBASADOR?

Pentru mai multe detalii, contactează-nă chiar acum!

carmen-cuculescu
Carmen Cuculescu
carmen@jukava.ro
+40 723 280 242