Atelier: Gradina fermecata

header-atelier-gradina-fermecata-maivarsta-tinta-gradina-fermecata-maiGrădina Fermecată e un atelier primăvăratic în familie, unde faci echipă cu copilul tău și împreună creați grădini de crăiese și spiriduși – mici spații verzi feerice și vii, pe care le luați cu voi acasă, unde le puteți îngriji și crește cu drag și atenție.

Toate acestea într-un ritm relaxat, care te invită la creativitate și joakă. Nu avem o rețetă strictă, de aceea veți învesti creația cu propria personalitate și imaginație. În acest fel vă și conectați cu natura în plină trezire.

✮ REZULTAT FINAL ✮

În cadrul atelierului, fiecare cuplu părinte-copil va primi următoarele materiale: un ghiveci, pământ, un răsad, plus o mulțime de lucruri cu care puteți decora mini-grădina voastră (carton, conuri, ghinde, crenguțe, sârmă, lemnișoare, scoici, pietricele, elemente de craft, unelte de scris pe pietre, semințe).

DE CE

Pentru ca tu și copilul tău să vă conectați mai bine unul cu celălalt: învățați mai multe unul despre altul, exersați colaborarea în echipă și petreceți timp de calitate împreună. În plus, la sfârșit, plecați acasă cu o super-mini-grădiniță fermecată – expresia colaborării voastre.

La Ceainăria 5 (str. Olimpului 13) » Vezi pe hartă

BENEFICII:

Ca întotdeauna, pe lângă activitatea în sine, în stilul JuKa-Vist bine-cunoscut, lucrăm și la relația copil-părinte:

  • Vă (re)descoperiți creativitatea;
  • Exersați colaborarea în familie și creșteți șansele s-o faceți mai des în viitor;
  • Data viitoare cand veți colabora veți fi mai sudați, mai încrezători și mai relaxați în echipă;
  • Vă descoperiți reciproc, fiecare cu ideile, dorințele și contribuția sa, care se vor împleti cu armonie și voioșie într-o creație comună;
  • Exersați atenția și grija unuia față de celălalt.

COST & PLATĂ
(preț per cuplu adult-copil)

*pentru că ne dorim ce-i mai bun pentru tine, vino cu măcar un prieten (sau oricâți!) și fiecare primiți reducerea specială +1