Ce spun parintii despre JuKa-Triburi

Nimeni nu poate spune mai bine cum sunt programele JuKaVa decât chiar beneficiarii lor. Adică părinții, ca și tine, care le-au încercat și au descoperit totodată nu numai experiențele prin care au trecut copiii lor, ci și concluziile la care ei înșiși au ajuns datorită interacțiunii cu noi în întâlnirile de feedback de după. Iată în ce măsură programele noastre au fost semnificative pentru ei:

default_avatar_femaleGabriela Simona Toma, mama Dariei
O plecare de acasă poate fi o piatră de temelie în viața copilului. În programul JuKaVa din vara trecută (prima pentru fetița mea), Daria și-a găsit curajul, care se ascundea în protecția noastră permanentă. A învățat că poate fi așa cum este fără a-i mai fi teamă să spună ce vrea. A învățat să aibă mai multă încredere în ea. Înainte spunea „nu pot“ și cerea imediat ajutor. Acum solicită să încerce pe cont propriu. În al doilea program JuKaVa, de toamnă, a cerut singură să meargă și a fost atât de entuziasmată, încât atunci când s-a întors a zis că vrea să meargă în toate programele JuKaVa viitoare și că nu ratează niciunul. Urmează al treilea și văd că entuziasmul nu s-a pierdut.

mihaela-adina_ionescu-ailincai-alb-negruMihaela Ionescu Ailincăi, mama lui Răzvan, Matei, Horia și a Maisei
În prima seară după întoarcere, înainte de culcare, stăteam cu toții în cerc pe covor și citeam jurnalele din JuKa-Camp. Copiii ne-au bombardat cu emoții, amintiri, impresii. Erau atât de încântați și nerăbdători să povestească încât vorbeau unii peste alții, gesticulau, râdeau, ridicau vocea ca să se facă auziti.

Povestindu-ne despre Curcubeul emoțiilor, am constatat că ei, în sufletelul lor, sunt mai maturi și mai curați decât îi credeam noi. Iar sfera colorată (Oamenii din lumea mea n.r.) ne-a oferit, mie și soțului meu, confirmarea că suntem părinti buni și că reușim să dezvoltăm în ei ceea ce ne dorim.

Va mulțumim pentru fiecare zambet, fiecare amintire și fiecare comportament îmbunătățit în urma taberelor voastre. Suntem foarte impresionați de transformările copiilor noștri, vizibile de fiecare dată. Pentru ei nu prea mai există altă opțiune pentru programul de vară.

gabriela-vasilache-alb-negruGabriela Vasilache, mama lui Ștefan
Am fost plăcut surprinsă să văd că ei, atât de micuți, pot vorbi despre emoții. Lui Ștefan i-a plăcut foarte mult în JuKa-Camp – s-a simțit mai bine ca oriunde. Aș recomanda programele JuKaVa pentru copii, părinți, relațiile dintre părinți și copii și cele între copii. Prietenia se simte în toate activitățile și în discuțiile dintre toți cei implicați. Mi-a plăcut mult și cum am fost ținuți la curent în timpul programului despre activitățile desfășurate și pozele trimise, care ne-au mai potolit dorul de cei mici. Vă mulțumim mult de tot pentru tot!

monica-tesioMonica Tesio, mama lui Edi și a Elizei
Edi povestea ce a făcut el vara asta cu părinții și nu îmi ieșea mie la numărătoare ultima vacanță. Pentru că el vorbea despre programul JuKaVa, iar voi erați părinții lui… acolo. Vă mulțumesc pentru atenția pe care ați acordat-o tuturor copiilor. Mă bucur că v-am întâlnit!
slmdma

default_avatar_femaleCamelia Mircescu, mama lui Daniel
Primul dialog cu fiul meu, în momentul întoarcerii în București, a început cu: “mami, mă lași și la anul cu JuKaVa, nu-i așa?! Te rog, mami!” Și niște steluțe sclipitoare îi jucau în ochișorii care așteptau cu nerăbdare confirmarea mea. Cred că acest moment este mai mult decât relevant pentru imaginea pe care o avem noi despre programele JuKaVa, despre voi și despre minunile pe care reușiți să le faceți cu copiii noștri.

alina-pascale-alb-negruAlina Pascale, mama lui Gruia și a lui Lotus
Copiii au venit plini de povești și energie, cu un dram în plus de siguranță de sine, de mândrie că s-au descurcat minunat și în afara coconului casei. Imagini de istorie românească și mituri ale lumii depănate în program încă ni le pomenesc. Ceea ce speram, și ceva în plus. Este a șaptea plecare mare a lui Gruia și a treia a lui Lotus, deci cuvintele de mai sus au în cârcă ceva experiență :-). Felicitări pentru tot ce faceți!