JuKa-Trib de primavara 2017

 

space

ce-spun-parintii

Gabriela Vasilache
Gabriela VasilacheMama lui Ștefan
Am fost plăcut surprinsă să văd că ei, atât de micuți, pot vorbi despre emoții. Ștefan s-a simtit mai bine ca oriunde. Aș recomanda programele JuKaVa pentru copii, părinți, relațiile dintre părinți și copii și cele între copii. Prietenia se simte în toate activitățile și în discuțiile dintre toți cei implicați.space

Citește toate testimonialele »

Monica Tesio
Monica TesioMama lui Edi și a Elizei
Edi povestea ce a făcut el vara asta cu părinții și nu îmi ieșea mie la numărătoare ultima vacanță. Pentru că el vorbea despre programul JuKaVa, iar voi erați părinții lui… acolo. Vă mulțumesc pentru atenția pe care ați acordat-o tuturor copiilor. Mă bucur că v-am întâlnit!space

Citește toate testimonialele »

Alina Pascale
Alina PascaleMama lui Gruia și a lui Lotus
Copiii au venit plini de povești și energie, cu un dram în plus de siguranță de sine, de mândrie că s-au descurcat minunat și în afara coconului casei. Imagini de istorie românească și mituri ale lumii depănate în JuKa-Camp încă ni le pomenesc. Ceea ce speram și ceva în plus… Este a șaptea plecare mare a lui Gruia și a treia a lui Lotus, deci cuvintele de mai sus au în cârcă ceva experiență :-). Felicitări pentru tot ce faceți!space

Citește toate testimonialele »

Mihaela Ionescu Ailincai
Mihaela Ionescu AilincaiMama lui Răzvan, Matei, Horia și a Maisei
Va mulțumim pentru fiecare zambet, fiecare amintire și fiecare comportament îmbunătățit în urma programelor voastre. Suntem foarte impresionați de transformările copiilor noștri, vizibile de fiecare dată. Pentru ei nu prea mai există altă opțiune pentru plecările de vară.space

Citește toate testimonialele »

Camelia Mircescu
Camelia MircescuMama lui Daniel
Primul dialog cu fiul meu, în momentul întoarcerii în București, a început cu: “mami, mă lași și la anul cu JuKaVa, nu-i așa?! Te rog, mami!” Și niște steluțe sclipitoare îi jucau în ochișorii care așteptau cu nerăbdare confirmarea mea. Cred că acest moment este mai mult decât relevant pentru imaginea pe care o avem noi despre programele JuKaVa, despre voi și despre minunile pe care reușiți să le faceți cu copiii noștri.space

Citește toate testimonialele »

Oana Silvia Bărbulescu
Oana Silvia BărbulescuMama lui Luca
Am trimis în tabără un băiețel timid, dar foarte entuziast. Un băiețel nesigur pe el și ușor stângaci, dar cu o inimă mare și bună. Iar după o săptămână, să vezi minune! S-a întors acasă un curajos, foarte optimist și cu o atitudine de luptător. Mă bucur că v-am descoperit!

Citește toate testimonialele »

Gabriela Simona Toma
Gabriela Simona TomaMama Dariei
În programul JuKaVa din vara trecută, Daria și-a găsit curajul, care se ascundea în protecția noastră permanentă. A învățat că poate fi așa cum este fără a-i mai fi teamă să spună ce vrea. A învățat să aibă mai multă încredere în ea. Înainte spunea „nu pot“ și cerea imediat ajutor. Acum solicită să încerce pe cont propriu.space

Citește toate testimonialele »

special-pentru-parinti

În construirea acestor programe, ne-am gândit și la părinți. Programele noastre sunt un context de dezvoltare și pentru ei.

De aceea, ne vedem cu toții la întâlnirea dinainte de începerea programului pentru a le povesti părinților pe îndelete despre cum se va desfășura programul, urmând să-i ținem la curent cu activitățile și cu parcursul de dezvoltare al copiilor și după plecare.

Această întâlnire este parte din desfășurarea programului și participarea părintelui este suuuuuper importantă și necesară! Așa că trebuie să vii! :-)

În plus, de-a lungul desfășurării programului, e normal să reiasă adesea lucruri din viața celui mic (temeri, emoții, comportamente etc.) care pot fi obstacole în dezvoltarea lui și care au legătură cu contextul său familial. Pe lângă susținerea noastră, și părintele poate face pași concreți pentru a-l sprijini pe cel mic. Despre acești pași vom vorbi la întâlnirea de după încheierea programului, când ne vom și distra copios urmărind fotografiile și filmulețele și vom discuta pe larg despre experiența avută împreună.

Astfel ne asigurăm că schimbarile în bine ale celor mici vor merge mai departe într-un mediu armonios.

space

Copilul tău este înscris în momentul în care primim de la tine dovada plății și contractul semnat de tine. Apasă pe butonul de înscriere de mai jos și completează formularul la care te direcționează. Îți vom trimite ulterior pe email contractul deja completat cu datele furnizate de tine, pentru a-l printa, semna și trimite, plus factura pentru realizarea plății.

Înscrierile la trib se încheie pe data de 9 aprilie.
Tribul are loc doar dacă se înscriu, în total, cel puțin 10 copii.

*Înțelegi ce facem la JuKaVa, vrei să vii la programele noastre, dar îți dorești o reducere mai mare?
Contactează-ne ca să discutăm despre ce poți face ca să participi.

 

Prețul taberei include absolut totul: ● transport cu autocar autorizat din București; ● cazarea la pensiunea Conacul Șimonean; ● masa bazată pe un meniu sănătos cu produse locale; ● toate activitățile, drumețiile, excursiile incluse în program; ● orice alte costuri care țin de programul taberei.

spacece
toate-detaliile-taberei

Ne dorim, ca și tine, să creștem copii curioși, deschiși la nou, capabili să se înțeleagă pe ei înșiși, să își cunoască propria valoare, să aibă încredere în sine, să comunice și să colaboreze, să respecte natura și să se bazeze în viață pe un set de valori și principii sănătoase. Hai să plantăm din timp aceste semințe!

Află mai multe despre programul și activitățile la care participă copiii, cum relaționăm cu cei mici, de ce taberele JuKaVa sunt transformaționale și orice alte întrebări mai ai despre program! Click pe buton!

buton-faqs-alb-negru

sechipa-line

echipa-vara_2016


Suntem o mână de oameni cu experiență în psihologie și pasionați de dezvoltarea copiilor construim taberele JuKaVa cu dragoste și atenție față de nevoile celor mici.
spațiu

cum-a-fost-bun-website

(click pe imaginea de mai sus)