Atelier: Prietenii naturii

header-atelier-prietenii-naturii

varsta-tinta-4-6

La atelierul Prietenii naturii, copiii descoperă lumea înconjurătoare și uimitorul ciclu al vieții, învățând ce pot face ca să se bucure de ea și să contribuie la bunăstarea ei.

DE CE?
Pentru că echilibrul din viața noastră depinde de mediul înconjurător și nu putem proteja și iubi lumea fără s-o cunoaștem și fără să-nțelegem rolul său crucial în viața noastră.

CUM
Vom explora lumea implicându-ne într-o mulțime de activități explorative, distractive și creative. Ne vom lăsa purtați de povești, vom meșteșugi animalele și habitatul lor din diverse materiale, ne vom construi măști și vom juca diverse roluri, vom afla despre diversele beneficii ale fructelor și legumelor, despre schimbarea vremii și a anotimpurilor. Explorăm astfel întreaga lume și înțelegem mai bine m putem proteja natura.

nicoleta-defta-jukava> Atelier cu Nicoleta Defta

Nicoleta este mămică și e Trainer JuKaVa. Magia ei sunt aplicarea dezvoltării cognitive și a creativității în lumea prichindeilor. Activitățile ei sunt create în virtutea unor realități validate științific și adaptate de ea pentru a se potrivi diferitelor etape de dezvoltare ale celor mici.

COST & PLATĂ

BENEFICII MAGICE

  • lucrul în echipă, colaborare și toleranța ideilor diferite;
  • explorarea unor realități interesante într-un mod distractiv și educativ;
  • exersarea spiritului organizatoric, prin planificarea și desfășurarea activtăților;
  • dezvoltarea gândirii critice și a creativității;
  • dezvoltarea spiritului de protejare a naturii.

*pentru calitatea experienței, lucrăm cu echipe mici, de maximum 6 echipe copil-părinte/ediție

CÂND ȘI UNDE ARE LOC


Loc desfășurare: JuKaVa (Giacomo Puccini 3, ap. 4 >> vezi harta)

*durata atelierelor JuKaVa poate fi mai mare decât estimăm, deoarece depinde de dinamica activităților și de nevoile celor mici.

buton-inscriere-website