Uneori, nu-i ușor să-i înțelegem pe copii. Mai ales când modul în care ei reușesc să se exprime ajunge să ne apese nouă diverse “butoane”. Sunt prea agitați, grăbiți, vagi sau pur și simplu nu prea-și aleg bine cuvintele.
La Atelierul mâțo-struțo-dilul, cei mici învață să exprime adecvat lucrurile pe care le au pe suflet și pe care cel mai adesea se abțin să le vorbească, de teamă că i-ar supăra pe cei din jur.
DE CE?
Când reușim să exprimăm adecvat emoțiile pe care le simțim, e mult mai ușor să construim relații autentice cu cei din jur și să avem o viață armonioasă. Pentru că le reușim să le spunem ce avem pe suflet, fără a-i supăra, răni sau deranja.
CUM
Copiii învață să dea glas emoțiilor pe care le au (bucurie, tristețe, furie, entuziasm, dezgust) în cadrul unor jocuri de rol dinamice care oglindesc situațiile lor de zi cu zi – atunci când acele emoții sunt mai greu de conținut și s etransformă în comportamente neplăcute. Vor re-crea astfel contexte de la școală sau de acasă și vor descoperi, de data asta într-un cadru prietenos și relaxant, cum altfel pot trata momentele delicate din viețile lor.
✮ REZULTATUL FINAL ✮
Copilul tău va pleca de la atelier având imprimată experiența clară că poate să reacționeze și altfel în diferitele situații provocatoare din viața sa.
CU CINE
BEFICII PENTRU TINE ȘI COPILUL TĂU
– cel mic e mai relaxat în comunicare;
– face primii pași spre o maturizare emoțională sănătoasă;
– își descoperă propriile abilități și punctele forte;
– e mai orientat către rezolvarea de probleme
– îi e mai ușor să exprime ceea ce se întâmplă înăuntrul său;
– puteți astfel comunica mai deschis și veți construi relații mai bune.
EDIȚII VIITOARE
Ediția 1: 12 & 26 noiembrie | 10:00 – 13:00
Atelierul are 2 sesiuni/ediție
COST & PLATĂ
*pentru că ne dorim ce-i mai bun pentru tine, vino împreună cu cel puțin un prieten (sau oricâți!) și fiecare primiți prețul special
LOCUL DE DESFĂȘURARE
JuKaVa (str. Giacomo Puccini 3, ap. 4) » Vezi pe hartă
FOLLOW-UP ȘI FEED-BACK:
– după parcurgerea atelierului copiii pot participa la sesiuni de follow-up în care ne vom juca și vom exersa diverse soluții alternative în situațiile provocatoare emoțional (costul unei întâlniri de follow-up va fi 90 lei și durează 2 ore);
– părinții pot beneficia de o întâlnire de feedback individual în care vom discuta împreună cum i-a fost copilului la atelierul căsuței din cap și ce observații au trainerii care ar putea fi de folos (costul unei întâlniri de feed-back va fi 100 lei și durează 1 oră).