Atelierul de Neuro-Joaka

header-atelier-neuro-joaka

varsta-tinta-4-6Creierul e ca un mușchiuleț pe care-l putem face mai puternic dacă-l antrenăm constant. La atelierul de NeuroJoakă, copiii se distrează și-și exersează gândirea pentru a le merge mintea brici când au cea mai mare nevoie.

DE CE?
Pentru că e mai ușor să treci prin școală și prin viață, dacă reușești să ai o memorie bună, să faci conexiuni și să găsești soluții la probleme complexe.

CUM
Combinăm joaca dinamică și mișcarea (ștafete, exerciții fizice, poziții funny etc.) cu exerciții cognitive provocatoare (asocieri haioase, exerciții de memorare jucăușe etc.), întrucât acesta este cel mai bun context pentru dezvoltarea gândirii – dovedit științific.

nicoleta-defta-jukava> Atelier cu Nicoleta Defta

Nicoleta este mămică și e Trainer JuKaVa. Magia ei sunt aplicarea dezvoltării cognitive și a creativității în lumea prichindeilor. Activitățile ei sunt create în virtutea unor realități validate științific și adaptate de ea pentru a se potrivi diferitelor etape de dezvoltare ale celor mici.

COST & PLATĂ

BENEFICII MAGICE

  • dezvoltarea gândirii;
  • cei mici vor lucra în echipă;
  • vor descoperi ce atitudini pozitive le pot fi de folos;
  • își vor dezvolta capacitatea de autocontrol și organizare;
  • își vor îmbogăți vocabularul;
  • dezvoltarea unei relații armonioase între sine, corp și minte.

*pentru calitatea experienței, lucrăm cu echipe mici, de maximum 6 echipe copil-părinte/ediție

CÂND ȘI UNDE ARE LOC


Loc desfășurare: JuKaVa (Giacomo Puccini 3, ap. 4 >> vezi harta)

*durata atelierelor JuKaVa poate fi mai mare decât estimăm, deoarece depinde de dinamica activităților și de nevoile celor mici.

buton-inscriere-website