Atelier: Colorful Me

header-atelier-mandala3

varsta-tintaDacă ne oprim un moment din goana zilnică, ne dăm seama cât de importante sunt relațiile pe care le avem, ce contribuții semnificative au pentru noi și cum le putem influența pentru a ne construi un parcurs mai bun. Și copiii au nevoie să învețe să fie conștienți de valoarea și influența relațiilor și de rolul lor în stabilirea unor relații armonioase cu cei din jur.

Atelierul Colorful me e locul în care copilul tău este susținut, prin activități creative și discuții, să înțeleagă importanța relațiilor cu ceilalți și rolul pe care el însuși îl joacă atunci când vine vorba de alegerea și clădirea relațiilor sale.

Viata poate fi magica atunci cand intelegem ca toate persoanele importante din viata noastra ne pot ajuta sa crestem!

DE CE?

Pentru că relațiile satisfăcătoare sunt unul dintre ingredientele-cheie ale unei vieți împlinite, iar alegerile pe care le facem și contribuția noastră în această zonă țin strict de noi. Așadar, e important să înțelegem ce relații ne fac bine și ce oameni ne dorim să avem în jurul nostru.

CUM

Copilul tău va construi o mandală prin care se reprezintă pe sine ca întreg. Acest întreg este construit din fire de lână de culori diferite.

Fiecare fir va reprezenta o relație cu o persoană importantă din viata sa și emoția sau sentimentul asociat acesteia. Vor fi trei categorii: firele care vor reprezenta relații din trecut și ceea ce a învățat din ele. Firele care vor reprezenta relațiile satisfăcătoare din prezent. Și firele care vor simboliza dorința de îmbunătățire pe viitor a unei relații cu cineva important din viața sa. Toate aceste fire (relații și emoții) se împletesc între ele, formând o persoană.

E ca și cum, dacă privești o persoană din exterior, vezi doar felul cum arată ea: o mandală frumos colorată. Dar dacă te uiți îndeaproape, poți vedea firele (relațiile) care au contribuit la formarea ei.

✮ REZULTATUL FINAL ✮

Mandala astfel obținută este un obiect decorativ frumos și colorat, și totodată plin de încărcătură, care conține relațiile sale importante și totodată simbolizează complexitatea, frumusețea și unicitatea pe care o are. Numai bună de pus în cameră! :-)

CU CINE

echipa-atelier-colorful-me

BENEFICII PENTRU TINE ȘI COPILUL TĂU

  • copilul conștientizează relațiile cu ceilalți și importanța lor, impactul relațiilor asupra lui;
  • punându-se față în față cu frumusețea și complexitatea mandalei realizate învață să se accepte așa cum este și să se autoaprecieze;
  • privind mandalele făcute de ceilalti copii și ascultând poveștile experiențelor traite de ei, copilul devine mai conștient de unicitatea fiecarei persoane, dar și de similaritatea experiențelor și își dezvoltă empatia;
  • părinții vor putea să aibă o poveste vizuală a experiențelor copilului și a felului în care le percepe;
  • copilul se construiește pe sine în mod metaforic și se exprimă în așa fel încât să fie văzut de ceilalți;
  • își exersează capacitatea de a dărui (prin povestea experiențelor sale) și de a primi (a asculta povestea celorlalți), lucru care contribuie la maturizarea sa emoțională.

EDIȚII VIITOARE

18 & 19 ianuarie | 11:00 – 13:30

COST & PLATĂ

preturi-colorful-me-noi

*sună-ne chiar acum pentru a afla mai multe detalii: Carmen Cuculescu, +40 723 280 242

spațiu

spațiu

LOCUL DE DESFĂȘURARE

JuKaVa (str. Giacomo Puccini 3, ap. 4) » Vezi pe hartă