Atelier: Spontaneitate si imaginatie

header-spontaneitateLa Atelierul de spontaneitate și imaginație creăm pentru și împreună cu copiii situații provocatoare și, cel mai adesea, foarte asemănătoare cu cele pe care ei le experimentează în ciața de zi cu zi: acasă, la grădiniță sau la școală.

La ce ne referim când zicem situații provocatoare: cele când au nevoie să colaboreze, dar au idei diferite și nu reușesc să-și comunice intențiile; cele când apar conflicte; cele când trebuie să vorbească în fața celorlalți și sunt prea emoționați; cele când se simt nedreptățiți, dar nu știu cum să reacționeze.

De data aceasta însă, totul se întâmplă în joacă, într-un spațiu relaxat și prietenos, în care vor fi susținuți să găsească propriile soluții, răspunsuri și reacții potrivite, exersându-și creativitatea și spontaneitatea și devenind mai încrezători în propriile forțe.

DE CE?

Pentru că încrederea în sine, empatia și adaptarea la un context dat nu sunt înnăscute, ci se-nvață din experiențe, adesea trăite în mod neplăcut, pe propria piele. În loc să fim luați prin surprindere de valurile năstrșnice ale lui “azi” sau “mâine”, mai bine să fim pregătiți. Iar dacă antrenamentul e și jukăuș, cu atât mai bine!

CUM

“Situațiile-problemă” vor apărea în mod natural în poveștile inventate de copii pentru a pune-n aplicare scenariile haioase, trăznite și inedite din fiecare ediție. Reușitele lor în aceste contexte îi vor ajuta să conștientizeze că pot alege să reacționeze în multe feluri la o situație reală, cu mai multă încredere în ei înșiși, empatie pentru ceilalți și concentrare pe moment.

REZULTATUL FINAL

Încrederea că orice s-ar întâmpla, se vor descurca!

CU CINE

echipa-spontaneitate-imaginatie

BENEFICII PENTRU TINE ȘI COPILUL TĂU

– copilul tău își depășește timiditatea și teama de respingere;
– integrează frica de nou și neprevăzut;
– își găsește mai ușor rolul în grupuri;
– exersează exprimarea adecvată a propriilor idei și emoții;
– devine mai înțelegător cu cei din jur;
– capătă starea interioară de tipul „mă simt bine cu mine însumi și pot să fac față altfel situațiilor”;
– învață noi modalități de a se juca.

EDIȚII VIITOARE

marți 7, 14, 21 și 28 noiembrie | 18:30 – 20:00
Atelierul are 4 sesiuni/ediție

COST & PLATĂ

pret-atelier-spontaneitate

*sună-ne chiar acum pentru a afla mai multe detalii: Carmen Cuculescu, +40 723 280 242

 

 

LOCUL DE DESFĂȘURARE

JuKaVa (București, str. Giacomo Puccini 3, ap. 4) » Vezi pe hartă


FEEDBACK:

  • Părinții pot beneficia de o întâlnire de feedback individual în care vor discuta împreună cu trainerul despre cum i-a fost copilului la Atelierul de spontaneitate și ce observații are despre el care vă pot fi de folos pe mai departe (costul unei întâlniri de feed-back este de 135 lei și durează 1 oră).