Atelier: Spontaneitate si imaginatie pentru copii

header-spontaneitate

 

La Atelierul de spontaneitate și imaginație pentru copii creăm pentru cei mici situații provocatoare, asemănătoare cu cele pe care ei le experimentează zi de zi acasă, la grădiniță sau la școală (când au nevoie să colaboreze, dar au idei diferite; când apar conflicte; când trebuie să vorbească în fața celorlalți etc.). De data aceasta însă, totul se întâmplă în joacă, într-un spațiu relaxat și prietenos, în care cei mici sunt susținuți să găsească propriile soluții, exersându-și creativitatea și spontaneitatea și devenind mai încrezători în propriile forțe.

DE CE?

Pentru că încrederea în sine, empatia și adaptarea la un context dat nu sunt înnăscute, ci se-nvață din experiențe, adesea trăite în mod neplăcut, pe propria piele. În loc să fim luați prin surprindere de valurile năstrșnice ale lui “azi” sau “mâine”, mai bine să fim pregătiți. Iar dacă antrenamentul e și jukăuș, cu atât mai bine!

CUM

“Situațiile-problemă” vor apărea în mod natural în poveștile inventate de copii pentru a pune-n aplicare scenariile haioase, trăznite și inedite din fiecare ediție. Reușitele lor în aceste contexte îi vor ajuta să conștientizeze că pot alege să reacționeze în multe feluri la o situație reală, cu mai multă încredere în ei înșiși, empatie pentru ceilalți și concentrare pe moment.

REZULTATUL FINAL

Încrederea că orice s-ar întâmpla, se va descurca!

CU CINE

echipa-spontaneitate-imaginatie

BENEFICII PENTRU TINE ȘI COPILUL TĂU

– copilul tău își depășește timiditatea și teama de respingere;
– integrează frica de nou și neprevăzut;
– își găsește mai ușor rolul în grupuri;
– exersează exprimarea adecvată a propriilor idei și emoții;
– devine mai înțelegător cu cei din jur;
– capătă starea interioară de tipul „mă simt bine cu mine însumi și pot să fac față altfel situațiilor”;
– învață noi modalități de a se juca.

EDIȚII VIITOARE

9, 16, 23 și 27 iunie| 18:00 – 19:30
Atelierul are 4 sesiuni/ediție

COST & PLATĂ

pret-atelier-spontaneitate

*sună-ne chiar acum pentru a afla mai multe detalii: Carmen Cuculescu, +40 723 280 242

 

 

LOCUL DE DESFĂȘURARE

JuKaVa (str. Giacomo Puccini 3, ap. 4) » Vezi pe hartă

line-punctata

FEED-BACK:

  • Părinții pot beneficia de o întâlnire de feedback individual în care vor discuta împreună cu trainerul despre cum i-a fost copilului la Atelierul de spontaneitate și ce observații are despre el care vă pot fi de folos pe mai departe (costul unei întâlniri de feed-back este de 135 lei și durează 1 oră).